Wat kan Liftin voor uw zorgorganisatie betekenen?

Van directieleden tot kaderfuncties in alle gezondheidsorganisaties

Liftin selecteert voor u passende kandidaten op basis van uw concrete vragen, noden en verwachtingen

Steeds meer zorgorganisaties doen beroep op tijdelijke expertise op managementniveau. Interim-managers vergemakkelijken veranderingen in een organisatie vanuit een objectievere blik. Zorgorganisaties worden steeds vaker geconfronteerd met een snel veranderende realiteit en hebben daardoor nood aan tijdelijke inzetbare gespecialiseerde managers om die nieuwe realiteit te kunnen counteren.

Elk project en elke uitdaging waar een zorgorganisatie mee wordt geconfronteerd, vereist een bepaald type leiderschap, afhankelijk van de maturiteit van een team, de organisatie, en de fase waarin een project zich bevindt. Interim-managers hebben geen voorgeschiedenis in de organisatie en hebben er geen lange termijn carrière-ambities.

Liftin werkt samen met een steeds groeiende groep van collega-experten, die elk beschikken over verschillende competenties, die cruciaal zijn in het management van gezondheidszorgorganisaties. Op aanvraag kunnen tijdelijke functies en uiteenlopende rollen ingevuld worden, op directieniveau, voor zorgmanagers, gespecialiseerde staffuncties, crisismanagers en voor de leiding van veranderingsprojecten met een beperkte duur. Liftin selecteert voor u passende kandidaten en stelt deze voor aan uw organisatie. De interim manager wordt steeds begeleid en opgevolgd vanuit Liftin door één van de partners.


Selecteer één of meerdere domeinen en
ontdek aansluitende interim management referenties.

Alle

Geestelijke gezondheidszorg

Ouderenzorg

VAPH

Ziekenhuizen

Thuiszorg

Andere

28 Referenties

Samenwerken?

Contacteer ons