Iny DeWymmer

smi05435.jpg

Partner

Tel: (+32)474 65 52 97

Iny is afgestudeerd als verpleegkundige in 1993 en heeft in 1996 de licentie in de medisch-sociale wetenschappen en ziekenhuisbeleid aan de KULeuven behaald. In het kader van verdere deskundigheidsbevordering heeft ze het postgraduaat kwaliteitsmanagement aan de KULeuven gevolgd alsook management voor ziekenhuis-professional aan de Vlerick.

Verder heeft Iny zich doorheen de jaren onder andere bekwaamd in MBTI-gericht personeelsbeleid, integraal risicomanagement, kwaliteit-en veiligheidsmanagementsystemen alsook auditing.

Iny heeft sedert 1996 gewerkt als verpleegkundige, hoofdverpleegkundige, verpleegkundig diensthoofd, kwaliteitscoördinator, verpleegkundig en paramedisch directeur en als gedelegeerd bestuurder. Ze heeft zowel werkervaring in algemene ziekenhuizen, psychiatrische zorginstellingen, woon- en zorgcentra als in ambulante dienstverleningscentra.

In 2005 heeft Iny de opleding tot externe auditor bij het NIAZ gevolgd waarna ze 8 jaar externe audits voor het NIAZ heeft uitgevoerd.

In augustus 2014 is Iny als zelfstandig consultant aan de slag gegaan. In dat kader werkt zij onder andere als senior adviseur bij Qualicor Europe (voomalig NIAZ).

Samenwerken?

Elke samenwerking begint met een vrijblijvend gesprek

Contacteer ons
logo