Liftin groeit en zoekt nieuwe collega’s

 Terug naar nieuws

Welkom in het Liftin-team Ronny Lemmens

11/12/2023

Liftin is verheugd om Ronny Lemmens als nieuw lid van ons team te mogen verwelkomen!

Liftin is verheugd om Ronny Lemmens als nieuw lid van ons team te mogen verwelkomen, waar hij zijn uitgebreide expertise zal inzetten op het gebied van ouderenzorg en zorgmanagement in algemene ziekenhuizen!

Ronny, met zijn achtergrond als verpleegkundige en aanvullende managementopleidingen, brengt een schat aan ervaring mee in directiefuncties binnen de ouderenzorg. Hij is niet alleen een bekwaam professional, maar ook toegewijd aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Wij zijn ervan overtuigd dat Ronny met zijn deskundigheid en toewijding veel kan betekenen en invulling kan geven aan diverse opdrachten, waaronder:

  1. Tijdelijke opdrachten in management- en directiefuncties binnen woonzorgcentra en instellingen voor langdurige zorg.
  2. Tijdelijke opdrachten in managementfuncties binnen alle zorgafdelingen in algemene ziekenhuizen.
  3. Coaching en begeleiding van teams bij uitdagingen op het gebied van leiderschap, zorgorganisatie, facilitaire en logistieke processen.
  4. Uitvoeren van strategische oefeningen binnen de ouderenzorgsector.
  5. Coaching en ondersteuning bij het toepassen van wet- en regelgeving in de ouderenzorg.
  6. Behandeling van financiële en administratieve dossiers, inclusief optimalisaties.

Naast zijn professionele kwalificaties willen we benadrukken dat Ronny perfect tweetalig is, waardoor hij effectief kan communiceren met diverse belanghebbenden.

Als u geïnteresseerd bent in het verkennen van de mogelijkheden die Ronny kan bieden aan uw zorginstelling, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. We zijn ervan overtuigd dat Ronny Lemmens een waardevolle aanvulling is op ons team en streven naar een vruchtbare samenwerking met uw organisatie.

Samenwerken?

Contacteer ons