Luc Rosseel

smi05413.jpg

Partner

Tel: (+32)476 21 25 20

Luc is afgestudeerd als verpleegkundige in 1979 en behaalde in 1982 de licentie in de Medico- sociale wetenschappen en ziekenhuisbeleid van de KULeuven. Na de eerste jaren werkervaring behaalde hij een Post- Graduaat Bedrijfskunde  aan de KULak-Kortrijk,  gevolgd door een Master in Public Administration aan de EHSAL Brussel. Tenslotte behaalde hij ook een Post-Graduaat Gezondheidseconomie van de UI Antwerpen.

Luc heeft in de periode 1982 -2001 gewerkt als verpleegkundige, adjunct- hoofdverpleegkundige, stafmedewerker en Verpleegkundig en Paramedisch directeur in St-Niklaaskliniek in Kortrijk en maakte de fusie mee van CAZ Groeninge Kortrijk, vervolgens AZ Groeninge-Kortrijk. 

In 2001 start hij als Personeelsdirecteur en vervolgens Verpleegkundige en Paramedisch directeur in het H.-Hartziekenhuis Roeselare en maakte de fusie mee met AZ Menen, Stedelijk ziekenhuis Roeselare en St.-Rembert Torhout.

Tevens was hij kabinetsmedewerker van de Minister van Volksgezondheid (2000-2003) als adviseur verpleegkunde en paramedische beroepen. Hij was lid van de nationale raad voor ziekenhuisvoorzieningen: sectie financiering en de provinciale geneeskundige commissie in West- Vlaanderen.

Luc is externe auditor voor Qualicor Europe (voormalig Niaz) gedurende meer dan 10 jaar. Hij is bestuurder zowel in de Ouderenzorg, Kinderdagverblijf en Bijzondere Jeugdzorg.

Na meer dan 30 jaar ervaring in de ziekenhuiswereld, zette Luc eind 2018 de stap naar de consultancy, met focus op strategische en proces-gestuurde projecten in de zorg.

Samenwerken?

Elke samenwerking begint met een vrijblijvend gesprek

Contacteer ons
logo