Liftin groeit en zoekt nieuwe collega’s

 Terug naar nieuws

Welkom in het Liftin-team Viki Broes!

11/12/2023

Liftin is verheugd om Viki Broes te verwelkomen als de nieuwe expert op het gebied van ICT-management, projectmanagement en coaching in leiderschap!

Liftin is verheugd om Viki Broes te verwelkomen als de nieuwe expert op het gebied van programmamanagement, projectmanagement en coaching in leiderschap!

Met een bachelor in informatica en aanvullende opleidingen op het gebied van people- en projectmanagement, waaronder verandering, brengt Viki een schat aan ervaring in managementfuncties met zich mee. Ze is dé expert die uw zorginstelling nodig heeft. Wij zijn ervan overtuigd dat Viki met haar expertise en toewijding veel kan betekenen en invulling kan geven aan verschillende opdrachten, zoals:

  1. Interimopdrachten in management- en directiefuncties binnen zorginstellingen op het gebied van ICT en projectmanagement.
  2. Coachen en begeleiden van teams bij uitdagingen met betrekking tot leiderschap, zorgorganisatie, facilitaire en logistieke processen.
  3. Uitvoeren van strategische oefeningen binnen leiderschap en procesoptimalisatie.
  4. Coaching en ondersteuning bij changemanagement, zowel op macro-, meso- als op microniveau.

Voor meer informatie over de mogelijkheden die we kunnen bieden, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij geloven dat Viki Broes de juiste persoon is om uw organisatie te ondersteunen en te versterken op het gebied van ICT, projectmanagement en leiderschapsontwikkeling. We kijken ernaar uit om samen te werken aan het succes van uw zorginstelling.

Samenwerken?

Contacteer ons